Nemate korisničko ime? Registrirajte se!

Košarica (0) 0,00 kn

Košarica

Ukupno artikala: 0
Ukupni iznos: 0,00 kn

Oglašavanje

Uvjeti kupnje

UVJETI KUPNJE I DOSTAVE
U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.

NARUČIVANJE
Usluge web trgovine možete koristiti nakon što se registrirate kao korisnik. Registracijom pristajete na navedene uvjete prodaje i uvjete dostave, te na uvjete korištenja.
Kod popunjavanja formulara registracije, polja koja su označena kao obvezna moraju biti popunjena da bi registracija bila potpuna.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (kn), s PDV-om ukoliko ga proizvod sadrži. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručene proizvode ili proizvod kupac može platiti:
- internet bankarstvom, općom uplatnicom ili pouzećem.

ISPORUKA
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom dostave ne budu oštećeni.
Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod Prodavaču. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako Kupac ne primi robu, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio Prodavač ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu o uplati. Nakon zaprimanja potvrde o uplati Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku do 3 (tri) radnih dana.